top of page

Wat houdt dat eigenlijk in, sociale vaardigheden?

Soms ervaren we drempels, moeilijkheden of uitdagingen om relaties op een aangename manier aan te gaan of vinden we het moeilijk om ons te bewegen binnen de huidige samenleving.

 

Sociale vaardigheidstraining houdt in dat we op een actieve manier, d.m.v. sport en spel, verkennen en voelen wat onze krachten en valkuilen zijn. Krachten of talenten zijn enorm belangrijk. Dit zijn de dingen die jij heel goed kan, zonder dat je hier moeite voor moet doen. Valkuilen of drempels zijn net die dingen die wat meer moeite kosten, iets dat je liever uit de weg gaat of je even uit balans brengt.

 

Sociale vaardigheidstraining leert ons o.a. hoe we onze emoties kunnen reguleren in een stressvolle situatie, hoe het voelt om op een respectvolle manier onze mening te geven, om onze grenzen te voelen en aan te geven, hoe om te gaan met feedback en hoe we kunnen werken aan ons zelfvertrouwen.

 

De trajecten gaan zo veel mogelijk door in open lucht, bij heel slecht weer kan dat ook binnen of op een beschutte plek tegen het weer. Trajecten zijn ook steeds op maat en op jouw tempo. Ik ondersteun zowel jongeren vanaf 10 jaar als volwassenen. 

 

Nadat je contact met me hebt opgenomen, bekijk ik graag samen met jou waar je aan wil werken en hoe je dat graag wil doen.

2792AAF3-394C-4C2B-835C-F79E4A3CE672.jpg
bottom of page